sâmbătă, 23 martie 2013

Romanii au talent 22 martie 2013


Astazi, 22.03.2013, de la ora 20.30, incepe Romanii au talent cu un nou episod de preselectii amuzante sau uimitoare.
Dupa ce de-a lungul timpului au incercat mai toate stilurile de dans, Smiley si Pavel Bartos demonstreaza ca sunt experti si in dansuri populare. Cei doi prezentatori au fost luati la joc de cateva femei trecute bine de prima tinerete, membre ale unui ansamblu venit sa concureze la “Romanii au talent”. Dupa ce si-au terminat numarul in fata juriului, doamnele au continuat si in culise, unde s-a incins un adevarat spectacol.
romanii au talent 22 martie 2013
Au sarit la trambulina, s-au batut cu aluat, s-au costumat in indieni, dar pe asta nu o facusera inca! In editia din 22 martie, prezentatorii se apuca de olarit. Pavel si Smiley iau lectii de la unul dintre concurenti si fac tot ce le sta in putinta pentru a modela un vas. Ce iese pana la urma din mainile lor, telespectatorii vor vedea vineri, de la ora 20:30.

Doua editii au mai ramas pana la aflarea semifinalistilor celui de-al treilea sezon  “Romanii au talent”. Locurile sunt din ce in ce mai putine, iar talentele continua sa uimeasca atat juriul, cat si telespectatorii.
Vineri, 22 martie, o noua editie a show-ului de la ProTV va aduce in lumina reflectoarelor oameni  capabili de lucruri incredibile, oameni care vor starni valuri de admiratie, dar si hohote de ras.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu