vineri, 29 martie 2013

IN RELUARE Romanii au talent 29 Martie Sezonul 3 Episodul 7 Online Video Full


Romanii Au Talent 29 Martie - Sezonul 3 Episodul 7 Online Video

Romanii au talent 29 martie. Pavel a tinut sa devina pentru cateva minute Mihai Petre asa ca si-a dat parul pe spate si si-a gasit imediat si o partenera de dans: pe Smiley, caruia i-a confectionat ad-hoc si un costum de dans. Cu miscari ferme si o atitudine pe masura cei doi au venit in fata publicului pentru o demonstratie de dans sportiv de neuitat. Mihai Petre a fost si el invitat la dans de concurenta ce tocmai isi terminase numarul, iar oferta a fost de nerefuzat. Asa se face ca pe scena de la “Romanii au talent” a inceput o adevarata petrecere, miscarile lui Mihai starnind ovatii si ropote de apaluze!.

In data de 29 martie 2013 urmaresti romanii au talent sezonul 3 episodul 7 online full video pe canalul pro tv , la ora 20:30 cel mai tare show tv romanii au talent sezonul 3 online toate episoadele .

Surprize peste surprize pentru cei care vizualizeaza serialul romanii au talent sezonul 3 29 martie online unde juriu format din Andra, Andi si Petre urmeaza sa ne arate talentele ce merita sa primeasca votul lor.

Urmareste online show-ul tv romanii au talent sezonul 3 episod 7 online protv care cu siguranta va fi si in acest an lider de audienta.
Aceasta editie romanii au talent sezonul 3 29.03.2013 online va fi difuzat pe blogul nostru de seriale online imediat dupa difuzare la tv sau pe site-ul oficial al canalului tv pro tv.

Poti vedea acest episod Romanii au talent sezonul 3 29 martie aici!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu