vineri, 15 martie 2013

IN RELUARE Romanii au talent 15 martie 2013 – Emisiunea de vineri, 15.03.2013 – ora 20.30


Romanii au talent 15 Martie 2013 IN RELUARE

Romanii au talent continua, iar vineri – 15 martie 2013, emisiunea va  fi un adevarat show asigurat de participanti dar si prezentatori.
Vineri, 15 martie 2013, Romanii au talent incepe pe ProTV la ora 20.30.
Romanii au talent 8 martie, Pavel a tinut sa devina pentru cateva minute Mihai Petre asa ca si-a dat parul pe spate si si-a gasit imediat si o partenera de dans
Surprize, momente tensionate, numere emotionante si acte artistice neasteptate isi vor face loc in cea de-a patra editie “Romanii au talent”.
La Timisoara, Mihai Petre le-a oferit telespectatorilor o super demonstratie de dans. Dupa ce o pereche de dansatori si-a incheiat numarul, prezentatorii si juratii au trecut si ei la dans.
Pavel a tinut sa devina pentru cateva minute Mihai Petre asa ca si-a dat parul pe spate si si-a gasit imediat si o partenera de dans: pe Smiley, caruia i-a confectionat ad-hoc si un costum de dans. Cu miscari ferme si o atitudine pe masura cei doi au venit in fata publicului pentru o demonstratie de dans sportiv de neuitat.
Mihai Petre a fost si el invitat la dans de concurenta ce tocmai isi terminase numarul, iar oferta a fost de nerefuzat. Asa se face ca pe scena de la “Romanii au talent” a inceput o adevarata petrecere, miscarile lui Mihai starnind ovatii si ropote de apaluze!
Video online cu emisiunea Romanii au talent, 15 martie 2013, de la ora 20.30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu